REGULAMENT

REGULAMENT PRIVIND RESPECTAREA MASURILOR DE PROTECTIE SANITARA

REGULAMENT PRIVIND RESPECTAREA MASURILOR DE PROTECTIE SANITARA

Regulamentul este obligatoriu in locatia noastra , in spatiile publice (receptie, zona lobby, restaurant, terasa, piscina si gradina de vara), plaja, apartamente Vile Liliacul.
Pentru a asigura clientilor nostri si personalului un grad maxim de protectie , Respectati urmatoare masuri :
✔ Utilizati covorasele dezinfectante si dispozitivele cu gel dezinfectant la intrarile principale si avem rugamintea de a purta masca de protectie.
✔Respectati pastrarea distantei sociale recomandata, utilizati culoarele prestabilite in zonele aglomerate si marcajele de la locurile de asteptare la receptie, lifturi si restaurant.
✔ La receptie comunicati prin panoul de protectie si acceptati verificarea cu termoscannerul digital. Acesta va identifica automat temperatura de la o distanta de 1m, fara a deranja persoanele scanate.
✔ Solicitati schimbul de lenjerie si menajul ce se vor efectua cu aprobarea clientului (la cerere).
✔Restaurantul si terasa principala pot acomoda simultan in conditii optime, de siguranta, 300 de locuri pentru servirea meselor (mic dejun/pranz/cina),
✔Accesul la restaurant se va face pe o singura intrare.
✔Respectati asezarea meselor care vor fi amplasate la o distanta de 1,5/2m intre ele si numarul de persoane la o masa va fi limitat la max 6.
✔Bufetul va fi amplasat in 2 sau 3 zone cu preparate culinare identice, pentru a evita aglomerarea spatiului, repectati distatarea, liniile de demarcatie si culoarele de servire.
✔Personalul care va servi la bufet va purta masti, viziere si manusi de protectie si va inmana tacamurile si vesela, pentru a evita atingerea lor de mai multe persoane.
Respectati intervalele orare comunicate la receptie pentru care ati optat pentru a lua masa, pe serii, la momentul cazarii (identificare prin culoarea bratarii) .
Mic dejun :
07.30 – 08.30, albastru (MD) ,rosu (All)
08.30 – 09.30 verde (MD), portocaliu (All)
Pranz:
12.30 -13.30 rosu
13.30 -14.30 portocaliu
Cina:
19.30- 20.30 rosu
20.30 - 21.30 portocaliu
Vom proceda in acest fel pentru pachetele: achizitionate cu mic dejun au bratari albastru si verde pachetele achizitionate cu all inclusive au bratari rosu si portocaliu.
✔Respectati distantarea la piscina si la plaja atat a persoanelor cat si a sezlongurilor , nu le modificati asezarile initiale.
✔Nerespectarea regulamentului poate conduce la sistarea serviciilor , fara compensare materiala.