Termeni si Conditii

1. Rezervare

Pentru a face o rezervare la Complexul Hotelier OLIMPIC JUPITER, trebuie să accesați website-ul nostru de rezervări și să completați formularul de rezervare online. Înainte de a finaliza rezervarea, trebuie să citiți și să acceptați termenii și condițiile de mai jos. După finalizarea rezervării, veți primi o confirmare prin e-mail, care va include toate detaliile rezervării dvs. 

2. Plată

Pentru a confirma rezervarea, trebuie să faceți plata prin intermediul platformei noastre de plată online, folosind un card de credit sau debit valabil sau orice card de vacanta valid ( Edenred, Sodexo ). Plata este necesară pentru confirmarea rezervari dumneavoastra.

3. Anulare și modificare

Pentru a anula sau modifica rezervarea dvs., trebuie să ne contactați prin intermediul website-ului nostru de rezervări sau prin e-mail la adresa de contact furnizată. Anularea sau modificarea este posibilă cu cel puțin 72 de ore înainte de sosirea dvs. la hotel. În caz contrar, plata rezervării dvs. va fi neeligibilă pentru rambursare. 

4. Check-in și check-out

Check-in-ul este disponibil începând cu ora 16:00, iar check-out-ul trebuie efectuat până la ora 12:00 în ziua plecării. În cazul în care doriți să faceți check-in mai devreme sau check-out mai târziu, trebuie să ne contactați în prealabil pentru a verifica disponibilitatea și pentru a plăti o taxă suplimentară. 

5. All Inclusive

Serviciile All Inclusive includ mesele principale (mic dejun, prânz și cină), băuturile incluse la masa (băuturi răcoritoare, bere, vin și băuturi alcoolice), gustările dintre mese și accesul la facilitățile hotelului, cum ar fi piscinele și programele de divertisment. Vă rugăm să rețineți că băuturile alcoolice sunt disponibile numai pentru persoanele care au împlinit vârsta de 18 ani. 

6.Condiții de utilizare

Toate facilitățile și serviciile hotelului sunt disponibile numai pentru oaspeții înregistrați. Accesul la camere este permis numai pentru oaspeții înregistrațiși trebuie să fie însoțiți de o cartă de identitate sau pașaport valabil. Oaspeții sunt responsabili pentru orice daune aduse proprietății hotelului și vor fi taxați pentru reparații sau înlocuirea obiectelor deteriorate. 

7. Condiții de securitate și siguranță

Hotelul are proceduri de securitate și siguranță în vigoare pentru a asigura confortul și securitatea tuturor oaspeților. În cazul oricărei urgențe, vă rugăm să contactați imediat personalul hotelului. În cazul unui comportament inadecvat sau periculos, hotelul își rezervă dreptul de a vă refuza accesul la facilitățile sale și de a anula rezervarea dvs. fără rambursarea plății. 

8. Protecția datelor cu caracter personal

Datele dvs. personale vor fi colectate și procesate în conformitate cu politica noastră de confidențialitate și protecție a datelor. Vă rugăm să citiți politica noastră de protecție a datelor pentru mai multe informații cu privire la colectarea, utilizarea și protejarea datelor dvs. personale. 

9. Exonerare de răspundere

Complexul Hotelier OLIMPIC JUPITER nu își asumă nicio responsabilitate pentru daunele, pierderile, accidentele, întârzierile sau cheltuielile care ar putea apărea ca urmare a cazării dvs. la hotel. De asemenea, hotelul își rezervă dreptul de a modifica sau anula serviciile și facilitățile sale în orice moment, fără a fi nevoit să ofere o notificare prealabilă sau compensații. 

10. Litigii

Orice litigiu sau neînțelegere cu privire la acești termeni și condiții va fi supus jurisdicției instanțelor românești competente. 

Vă mulțumim pentru alegerea Complexului Hotelier OLIMPIC JUPITER și vă dorim o ședere plăcută și confortabilă. Dacă aveți întrebări sau nevoie de asistență, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați prin intermediul website-ului nostru de rezervări sau prin e-mail la adresa de contact furnizată.