Hotel Olimpic Jupiter

Un loc de unde vezi tot timpul marea

Hotel Olimpic
OFERTA EARLY BOOKING 2024
Intrati pentru a vedea ofertele
Bine ati venit la Hotel Olimpic
DESPRE COMPLEX

Hotel OLIMPIC, situat in statiunea JUPITER, chiar pe malul marii, va sta la dispozitie cu o capacitate de 455 de locuri, pentru a petrece intr-un cadru relaxant si linistitor, o vacanta de neuitat la malul Marii Negre.

Prin arhitectura si pozitionarea hotelului, camerele beneficiaza de o extraordinara vedere panoramica la Marea Neagra si spre lacul de agrement „TISMANA” aflat la o distanta de aproximativ 100 de metri de locatia hotelului.

Rezerva si Plateste Online

Rezerva Acum!
Hotel Olimpic
Informatii
Hotel Olimpic

Renovat si modernizat in cursul anilor 2010 - 2018, complexul hotelier OLIMPIC va ofera posibilitatea de a petrece o vacanta de neuitat la malul marii, avand capacitati de cazare in 2 locatii: Hotel OLIMPIC 4 *** si apartamentele Liliacul.

Ambele locatii au categoria 4*** pentru cazare in regim de camere twin, matrimoniale, suite si family. Toate camerele au serviciu de televiziune prin cablu, minibar, accees la internet, acces in camera pe baza de cartela.

Totodata clientii nostri pot petrece timpul liber la barul din interiorul complexului si terasa interioara aferenta acestuia, unde pot servi o gama variata de produse de bar. NOU! La complex Hotel Olimpic beneficiati de pachet de servicii All inclusive!

Turistii cazati in complexul nostru pot beneficia de servicii de masa la Restaurantul Olimpic, care pune la dispozitia clientilor sai un vast meniu din bucataria traditionala romaneasca cat si cea internationala, satisfacand o paleta cat mai larga de gusturi si cerinte.

Disponibilitate

Rezerva Acum
  • Complexul nostru detine si o sala de conferinte multimedia special amenajata pentru organizarea de cursuri de formare, conferinte si evenimente.

Hotel Olimpic
Statiunea Jupiter
Servicii
Facilitati Hotel
Cea mai buna oferta
Parcare
Camere si Suite
Piscina Incalzita
Internet WiFi
All Inclusive
NOU LA HOTEL OLIMPIC JUPITER

Terasa Noastra

Descopera

Restaurant

Restaurantul olimpic, cu o capacitate de 400 de locuri, este situat chiar pe malul marii si va ofera o deosebita vedere panoramica la marea neagra si o atmosfera exotica insotita de muzica ambientala!

Relaxare

Piscina

Complexul Olimpic este dotat cu doua piscine, una de adulti si una de copii, cu sistem de corespondenta intre ele si dupa cele mai moderne standarde in domeniu.

Business

Sala Conferinte

Hotel Olimpic dispune de o sala de conferinte multimedia, dotata cu aparatura de ultima generatie.

Vile

Apartamentele Liliacul

Apartamentele au cate 2 camere fiecare, decomandate (intrare separata), fiind ideale pentru turismul de tip family - familii cu 1 sau 2 copii.

Relaxare

Terasa

Terasa de unde se poate admira in toata splendoarea albastrul infinit al marii, spuma valului si jocul delfinului.

Rezerva si plateste online inclusiv cu cardurile de vacanta!

Scrieti-ne daca aveti nevoie de informatii suplimentare

Camere si Suite

Rezerva Acum!