CHIAR PE MALUL MARII!

  • Loc de joaca pentru copii si de relaxare pentru parinti!
  • Aici sunteti mai mult decat un client, sunteti OASPETELE nostru!

Un loc unde vezi tot timpul marea si te lasi patruns de vraja ei!

Restaurantul OLIMPIC, cu o capacitate de 400 de locuri, este situat chiar pe malul marii si va ofera o deosebita vedere panoramica la Marea Neagra si o atmosfera exotica insotita de muzica ambientala!

La restaurantul OLIMPIC puteti servi micul dejun, pranzul sau cina in conditii avantajoase, de maxima siguranta a calitatii produselor, si totodata sa beneficiati de toate facilitatile la serviciile de masa pe care le acordam clientilor cazati in complexul nostru hotelier.

Restaurantului nostru va asigura un meniu cu o gama variata de produse din bucataria traditionala romaneasca cat si cea internationala, preparate din carne, preparate din peste, paste fainoase precum si produse de patiserie, cofetarie pentru a satisface toate gusturile.

Personalul tanar si cu mult profesionalism va sta la dispozitie pentru a va deservi cu promptitudine si a va asigura o atmosfera cat mai relaxanta si placuta.

SERVICII DE MASA:

  • servicii de masa in regim All Inclusive

  • servicii de masa a la carte la bar si terase

Sport si relaxare

Profitati de ofertele noastre pentru recreere si distractie de vara! Va punem la dispozitie locuri pentru practicarea sportului preferat, spatii de joaca destinate copiilor, petreceri pe plaja.

Family Club

Pentru ca stim cat de important este timpul petrecut alaturi de familie, cei mari si cei mici se pot bucura de cea mai buna vacanta, jocuri si prieteni noi.

Bucurati-va de plaja si mare!

Hotelul nostru este situat la doar cativa metri de la mare, cu acces direct la plaja. Locul de amplasare ideal daca doriti să inotati sau sa va relaxati  si bucurati de frumusetea Marii Negre!

Copyright 2013 Hotel & Restaurant Olimpic, Jupiter. All rights reserved.

Rezervare

  • Rezervarea va fi confirmata in scris sau telefonic de catre departamentul de rezervari.
  • Fara aceasta confirmare, rezervarea nu este valida!  Refresh Captcha  
  

Vezi harta
Coordonate GPS:
Lat.:43.855543 Lon.:28.606896

Free website templates Joomlashine.com